Handlekurv

..er tom!

FRI FRAKT !!!

 -når du bestiller for min. kr. 900,-

 Tilbudet gjelder i Norge.

Hurtigsøk
Avansert søk
Produsenter
Valuta

Om Knitting.no

Garnbutikken knitting.no er din faghandel på nett. Knitting.no eies og drives av Edel Marie Storaunet, EMS Design og holder til i Lierne i Nord Trøndelag. EMS Design er medlem av En Smak av Lierne. Knitting.no / EMS Design er MVA-registrert og alle priser er oppgitt inkl. MVA, med unntak av bøker og kurs/foredrag.

"Jeg blogger Strikkespinn og forsøker å spre strikkeglede og inspirasjon via bloggen min, der du også finner en mengde gratis strikkeoppskrifter som er enkle, artige og nyttige å strikke. Jeg utfolder meg også hos EdeLiRosa og som @edelirosa på Twitter. Matoppskriftene mine finner du hos Kvardagskost så det er bare å følge med hvis du vil vite mer om hva jeg driver med"

Hos oss finner du kvalitetsprodukter fra hele verden, men våre hovedleverandører er bunnsolide norske Rauma og Du Store Alpakka. Om kort tid vil vi også være stolt forhandler av Sandnesgarn.

Vi farger også våre egne garn og spinner garn for hånd. Vi arbeider med strikkedesign både for hånd- og maskinstrikk og er tre år på rad invitert til deltagelse på Oslo Fashion Awards.

Besøk oss på våre hjemmesider eller i garnbutikken i sentrum Nordli i Lierne.

Gjør gjerne avtale på forhånd hvis du kommer langveisfra. Av og til finner du oss også på messer eller strikkekafèer rundt omkring. Ønsker du besøk ta gjerne kontakt så finner vi i felleskap frem til et tidspunkt som kan passe. Det kan det være lurt å avtale i god tid på forhånd hvis du ønsker besøk fra min butikk.

Vi ønsker å bidra til økt interesse for ulike håndarbeidsteknikker og mener strikkegledens kraft kan bidra til å spre lys og positivitet rundt i hele verden.

Vi tror at den økende interessen for gamle handverkstradisjoner gjenspeiler menneskets behov for indre ro i den moderne og hektiske tid som vi lever i.

Det gjør godt for kropp og sjel å sette seg ned med et skapende håndarbeide. det gir også rom for kreativ utfoldelse noe som igjen påvirker livskvaliteten positivt.

Vi er glade og stolte over at vi på denne måten kan bidra til at en viktig del av vår kulturarv viderebringes til nye generasjoner.

 

Med all verdens Gode Strikketanker Fra Edel Marie:-)